CIP4 med nye konkurransekategorier

Det internasjonale samarbeidet for Integration of the Processes in Prepress, Print and Postpress (CIP4) har forandret sitt årlige program for CIP4 International Print Production Innovation (CIPPI) Awards. Du kan melde deg på til konkurransen helt frem til fredag 26. juni 2009. Prisutdelingen vil foregå under Print 2009 i Chicago. Samtidig er to nye kategorier lagt til i konkurransen.

Dommer Patrick Cahuet fra 1Prime konsept forteller at de i fjor opplevde en økning i antallet CIPPI-programmer, og mener disse endringene vil hjelpe både dommerne og publikum med å forstå gjennomføringen av konkurransen på en bedre måte. Alle trykkerier, førtrykksselskaper og forlag kan søke om deltagelse i CIPPI Awards. Søknadsskjema kan lastes ned fra www.cip4.org/cippi/.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *