Mer miljøpapir fra UPM

forest-128x84UPM meddeler at selskapet den siste tiden har økt salget av miljømerket papir. Mange kunder velger å kjøp alt sitt papir i miljømerkete versjoner, som for eksempel EUs Eco-label. I fjor ble salget dominert av USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania og Japan.
– Vi ser nå hvordan flere av de store forlagene og katalogprodusentene kjøper store volumer sertifisert papir sammenliknet med tidligere år, sier Philippe Riebel, sjef for UPMs miljøområde. Mange velger mellom PEFC-, FSC- eller Eco-label-merket papir.
UPM benytter alle godkjente sertifieringsprogrammer, inkludert PEFC og FSC, sier Philippe Riebel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: