Snart 2,5 millioner print per måned

Océ har lansert de nye multifunksjonssystemene Océ VP4110 og VP4120. Disse sorthvittmodellene er utviklet for volumer mellom 100.000 og 1,5 millioner ark per måned. Océ kunngjør at de i den nærmeste fremtiden vil tilby løsninger for opptil 2,5 millioner sider per måned. Produksjonshastigheten er 120 sider i minuttet for Océ VP4120 og 106 sider for VP4110. Begge modellene trykker med en oppløsning på 1200 x 600 dpi. Disse digitaltrykkmaskinene benytter Océs egen trykkteknologi, der toneren overføres direkte til papiret. Kontrollen over produksjonen foregår med Océ-Prisma-Sync-kontrolleren, der det nå benyttes et nytt grensesnitt. Ifølge Océ er det enkelt å integrere disse systemene med andre produsenters systemer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: