Snart 2,5 millioner print per måned

Océ har lansert de nye multifunksjonssystemene Océ VP4110 og VP4120. Disse sorthvittmodellene er utviklet for volumer mellom 100.000 og 1,5 millioner ark per måned. Océ kunngjør at de i den nærmeste fremtiden vil tilby løsninger for opptil 2,5 millioner sider per måned. Produksjonshastigheten er 120 sider i minuttet for Océ VP4120 og 106 sider for VP4110. Begge modellene trykker med en oppløsning på 1200 x 600 dpi. Disse digitaltrykkmaskinene benytter Océs egen trykkteknologi, der toneren overføres direkte til papiret. Kontrollen over produksjonen foregår med Océ-Prisma-Sync-kontrolleren, der det nå benyttes et nytt grensesnitt. Ifølge Océ er det enkelt å integrere disse systemene med andre produsenters systemer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: