Snart 2,5 millioner print per måned

Océ har lansert de nye multifunksjonssystemene Océ VP4110 og VP4120. Disse sorthvittmodellene er utviklet for volumer mellom 100.000 og 1,5 millioner ark per måned. Océ kunngjør at de i den nærmeste fremtiden vil tilby løsninger for opptil 2,5 millioner sider per måned. Produksjonshastigheten er 120 sider i minuttet for Océ VP4120 og 106 sider for VP4110. Begge modellene trykker med en oppløsning på 1200 x 600 dpi. Disse digitaltrykkmaskinene benytter Océs egen trykkteknologi, der toneren overføres direkte til papiret. Kontrollen over produksjonen foregår med Océ-Prisma-Sync-kontrolleren, der det nå benyttes et nytt grensesnitt. Ifølge Océ er det enkelt å integrere disse systemene med andre produsenters systemer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *