Fire nye modeller i Kodaks Versamark-serie

43943_web

Kodak har utvidet med fire nye modeller i Versamark-serien av digitale blekkskrivere. Blant de nye maskinene finner vi VL6000, som kan skrive ut opptil 150 meter i minuttet. De nye Versamark-modellene VL6000, VL6200, VL4000 og VL42000 skal være utviklet for å produsere utskrifter med variable data. Kodak VL6000 kan skrive ut i oppløsning opptil 600×600 dpi, mens VL6200-modellen kan produsere med samme hastighet og oppløsning, også i 2-opp tosidig. Modellene VL4000 og VL4200 kan benyttes for digital avisproduksjon, begge med produksjonshastighet på 125 meter i minuttet og oppløsning på 600×360 dpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: