Arctic gjør Mochenwangen grønnere

Arctic Paper investerer rundt åtte millioner euro i driften av sin fabrikk i Mochenwangen i Tyskland, for å gjøre produksjonen snillere mot miljøet. Som ekstragevinster håper de å oppnå høyere kapasitet, bedre kvalitet og effektivitet.
En ny presse er installert i en av papirmaskinene, PM3, som vil øke maskinens hastighet. Etter en måneds drift har kapasiteten til PM3 allerede økt med ti prosent, og selskapet forventer at kapasiteten etter hvert vil bli 40 prosent høyere enn før. PM3 Mochenwangen produserer både bokpapir og teknisk papir. En annen stor investering i fjor var fabrikkens egen kraftstasjon. Ifølge selskapet var også dette et ledd i selskapets miljøsatsing.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: