Bedre grensesnitt fra EFI

EFI melder at de har utviklet versjon 5.0 av sin Fiery Command Workstation. Denne skal ha et enklere grensesnitt som er mer veiledende for brukeren, og den skal raskere gi status for utskriftsmotoren, pågående jobber og status for forbruksvarer. En ny «dra-og-slipp»-funksjon øker hastigheten for nye utskriftsjobber ved at brukeren kan legge filer direkte i utskriftskøen fra sin datamaskin. Verktøylisten er blitt mer fleksibel og kan skreddersys etter brukerens innstillinger. EFI hevder også at forhåndsvisning av utskriftsjobben bidrar til å redusere risikoen for feil underveis. Fiery Command Workstation 5.0 er tilgjengelig for nedlasting fra EFIs nettsted i løpet av kort tid.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: