Bedre grensesnitt fra EFI

EFI melder at de har utviklet versjon 5.0 av sin Fiery Command Workstation. Denne skal ha et enklere grensesnitt som er mer veiledende for brukeren, og den skal raskere gi status for utskriftsmotoren, pågående jobber og status for forbruksvarer. En ny «dra-og-slipp»-funksjon øker hastigheten for nye utskriftsjobber ved at brukeren kan legge filer direkte i utskriftskøen fra sin datamaskin. Verktøylisten er blitt mer fleksibel og kan skreddersys etter brukerens innstillinger. EFI hevder også at forhåndsvisning av utskriftsjobben bidrar til å redusere risikoen for feil underveis. Fiery Command Workstation 5.0 er tilgjengelig for nedlasting fra EFIs nettsted i løpet av kort tid.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: