Esko Artwork får plass i HPs SmartStream

PUBLISERT: 7 mai 2009
OPPDATERT: 21 mars

Esko Artwork og HP jobber sammen for å utstyre HP Indigo digitale etikett- og emballasjepresser med RIP, arbeidsflyt og fargehåndteringsverktøy. Det skjer innenfor rammen av HPs SmartStream-løsning. Ifølge de to selskapene har samarbeidet fått positive tilbakemeldinger fra emballasjetrykkerier som arbeider med digitalteknologi. De hevder at det kombinerte systemet tilbyr funksjoner for fargeromskonvertering og fargebehandling, strekkodefremstilling og produksjon med variable data, samt muligheter for step-and-repeat-produksjon.
– Ved å integrere Esko Artworks verktøypakke med HPs SmartStream, får etikett- og emballasjetrykkeriene større fleksibilitet til å beslutte om de vil produsere jobben med digital eller konvensjonell teknologi, avhengig av økonomi og andre faktorer, sier Carsten Knudsen, administrerende direktør i Esko.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768