Esko Artwork får plass i HPs SmartStream

Esko Artwork og HP jobber sammen for å utstyre HP Indigo digitale etikett- og emballasjepresser med RIP, arbeidsflyt og fargehåndteringsverktøy. Det skjer innenfor rammen av HPs SmartStream-løsning. Ifølge de to selskapene har samarbeidet fått positive tilbakemeldinger fra emballasjetrykkerier som arbeider med digitalteknologi. De hevder at det kombinerte systemet tilbyr funksjoner for fargeromskonvertering og fargebehandling, strekkodefremstilling og produksjon med variable data, samt muligheter for step-and-repeat-produksjon.
– Ved å integrere Esko Artworks verktøypakke med HPs SmartStream, får etikett- og emballasjetrykkeriene større fleksibilitet til å beslutte om de vil produsere jobben med digital eller konvensjonell teknologi, avhengig av økonomi og andre faktorer, sier Carsten Knudsen, administrerende direktør i Esko.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: