Ny funksjon fikser gråbalansen

n44128-prinect_web

Heidelbergs verktøykasse Prinect Color Toolbox har nå en ny funksjon for å optimalisere gråbalansen. Ifølge selskapet kan riktig gråbalanse oppnås allerede ved platefremstillingen, takket være en mer presis kalibreringsprosess. Heidelberg hevder at det gir både raskere start og lavere papirforbruk. Gjengivelse av gråtoner er en nøkkelfaktor å måle utskriftskvalitet. Ofte utfører trykkeren en visuell vurdering av trykket før fargene justeres. Det er en prosess som kan resultere i uønskede resultater som er vanskelig å korrigere, og det kan føre til større papirforbruk og lengre oppstartstid.
– Vi har allerede mottatt positive tilbakemeldinger fra de første kundene som benytter dette verktøyet, forteller Christopher Berti, leder for Prinect Product Management hos Heidelberg. Han forteller at kundene er spesielt imponert over enkelheten i systemet, og at de raskere oppnår et bedre trykkresultat uten at det blir skjønnsmessige vurderinger som avgjør.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: