Ny funksjon fikser gråbalansen

n44128-prinect_web

Heidelbergs verktøykasse Prinect Color Toolbox har nå en ny funksjon for å optimalisere gråbalansen. Ifølge selskapet kan riktig gråbalanse oppnås allerede ved platefremstillingen, takket være en mer presis kalibreringsprosess. Heidelberg hevder at det gir både raskere start og lavere papirforbruk. Gjengivelse av gråtoner er en nøkkelfaktor å måle utskriftskvalitet. Ofte utfører trykkeren en visuell vurdering av trykket før fargene justeres. Det er en prosess som kan resultere i uønskede resultater som er vanskelig å korrigere, og det kan føre til større papirforbruk og lengre oppstartstid.
– Vi har allerede mottatt positive tilbakemeldinger fra de første kundene som benytter dette verktøyet, forteller Christopher Berti, leder for Prinect Product Management hos Heidelberg. Han forteller at kundene er spesielt imponert over enkelheten i systemet, og at de raskere oppnår et bedre trykkresultat uten at det blir skjønnsmessige vurderinger som avgjør.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: