Ny funksjon fikser gråbalansen

PUBLISERT: 18 mai 2009
OPPDATERT: 18 mai

n44128-prinect_web

Heidelbergs verktøykasse Prinect Color Toolbox har nå en ny funksjon for å optimalisere gråbalansen. Ifølge selskapet kan riktig gråbalanse oppnås allerede ved platefremstillingen, takket være en mer presis kalibreringsprosess. Heidelberg hevder at det gir både raskere start og lavere papirforbruk. Gjengivelse av gråtoner er en nøkkelfaktor å måle utskriftskvalitet. Ofte utfører trykkeren en visuell vurdering av trykket før fargene justeres. Det er en prosess som kan resultere i uønskede resultater som er vanskelig å korrigere, og det kan føre til større papirforbruk og lengre oppstartstid.
– Vi har allerede mottatt positive tilbakemeldinger fra de første kundene som benytter dette verktøyet, forteller Christopher Berti, leder for Prinect Product Management hos Heidelberg. Han forteller at kundene er spesielt imponert over enkelheten i systemet, og at de raskere oppnår et bedre trykkresultat uten at det blir skjønnsmessige vurderinger som avgjør.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie