Ny funksjon fikser gråbalansen

PUBLISERT: 18 mai 2009
OPPDATERT: 18 mai

n44128-prinect_web

Heidelbergs verktøykasse Prinect Color Toolbox har nå en ny funksjon for å optimalisere gråbalansen. Ifølge selskapet kan riktig gråbalanse oppnås allerede ved platefremstillingen, takket være en mer presis kalibreringsprosess. Heidelberg hevder at det gir både raskere start og lavere papirforbruk. Gjengivelse av gråtoner er en nøkkelfaktor å måle utskriftskvalitet. Ofte utfører trykkeren en visuell vurdering av trykket før fargene justeres. Det er en prosess som kan resultere i uønskede resultater som er vanskelig å korrigere, og det kan føre til større papirforbruk og lengre oppstartstid.
– Vi har allerede mottatt positive tilbakemeldinger fra de første kundene som benytter dette verktøyet, forteller Christopher Berti, leder for Prinect Product Management hos Heidelberg. Han forteller at kundene er spesielt imponert over enkelheten i systemet, og at de raskere oppnår et bedre trykkresultat uten at det blir skjønnsmessige vurderinger som avgjør.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo