Ny konsernsjef hos Xerox

ursula_anne-128x98Xerox får ny konsernsjef i år, når Anne Mulcahy etter åtte år med store og omfattende bransjeendringer overlater ansvaret til Xerox’ administrerende direktør, Ursula Burns.
Anne Mulcahy, 56, ble konsernsjef i 2001 og leder av Xerox’ styre i 2009. Hun kom da fra posten som COO, men hadde vært med Xerox siden 1976. Ursula Burns, 50, gikk inn i Xerox i 1980 som ingeniør, og har siden da ledet flere av Xerox’ forretningsområder. I april 2007 ble hun president, en tittel som likner mest på administrerende direktør hos oss. Og 1. juli starter hun løpet som konsernsjef.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: