Ny konsernsjef hos Xerox

ursula_anne-128x98Xerox får ny konsernsjef i år, når Anne Mulcahy etter åtte år med store og omfattende bransjeendringer overlater ansvaret til Xerox’ administrerende direktør, Ursula Burns.
Anne Mulcahy, 56, ble konsernsjef i 2001 og leder av Xerox’ styre i 2009. Hun kom da fra posten som COO, men hadde vært med Xerox siden 1976. Ursula Burns, 50, gikk inn i Xerox i 1980 som ingeniør, og har siden da ledet flere av Xerox’ forretningsområder. I april 2007 ble hun president, en tittel som likner mest på administrerende direktør hos oss. Og 1. juli starter hun løpet som konsernsjef.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: