M-real Zanders relanserer Silver

n44220-m-real-zanders-silver_web

Digitaltrykkpapiret Silver ble nylig relansert, med nye egenskaper for å holde tritt med utviklingen innenfor digitale trykkemaskiner. Den nye Silver-linjen, med bestrøkne og ubestrøkne kvaliteter, har ifølge produsenten bedre festeevne og motstand mot mekanisk påvirkning. Som om ikke det var nok, er hele linjen nå FSC-sertifisert. Spesielt utmerker den resirkulerte kvaliteten Silver digital seg, en mattbestrøket kvalitet basert på 50 prosent resirkulert papir og 50 prosent FSC-fiber. For produksjonsbedrifter med HP Indigo-maskiner har M-real Zanders utviklet en ny ubestrøket kvalitet med betegnelsen Silver digital uncoated. Ifølge selskapet kan denne oppbevares på lager i lengre perioder uten kvalitetstap. Dessuten kan den trykkes på uten bruk av primer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: