M-real Zanders relanserer Silver

n44220-m-real-zanders-silver_web

Digitaltrykkpapiret Silver ble nylig relansert, med nye egenskaper for å holde tritt med utviklingen innenfor digitale trykkemaskiner. Den nye Silver-linjen, med bestrøkne og ubestrøkne kvaliteter, har ifølge produsenten bedre festeevne og motstand mot mekanisk påvirkning. Som om ikke det var nok, er hele linjen nå FSC-sertifisert. Spesielt utmerker den resirkulerte kvaliteten Silver digital seg, en mattbestrøket kvalitet basert på 50 prosent resirkulert papir og 50 prosent FSC-fiber. For produksjonsbedrifter med HP Indigo-maskiner har M-real Zanders utviklet en ny ubestrøket kvalitet med betegnelsen Silver digital uncoated. Ifølge selskapet kan denne oppbevares på lager i lengre perioder uten kvalitetstap. Dessuten kan den trykkes på uten bruk av primer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: