Lüscher med tommelen opp for Agfa-plate

n44219-luscher-agfa_web

Lüscher og Agfa har godkjent Agfas nye plateserie Aluva for bruk i Lüschers UV-platesettere. Samtidig skal Lüscher markedsføre og selge Aluva-platene sammen med sin CTP-linje Xpose. Godkjenningen gjelder for platene Aluva P og Aluva N. Godkjenningsprosessen har lang tradisjon hos Lüscher, som i mange år har evaluert plater for bruk med sine CTP-systemer. Ifølge Lüscher sikrer godkjenningsprosessen at platene fungerer problemfritt med Lüschers løsninger.
– Lüschers CTP-utstyr kan benytte nesten samtlige konvensjonelle plater i markedet, mens våre UV-baserte enheter i stadig større grad blir akseptert i markedet, uttaler Kurt Steidle, styremedlem i Lüscher. Han legger til at platetypene som er utviklet for å støtte denne teknologien, gir store fordeler, og at Aluva er tilrettelagt for en totalløsning med platesettere og trykkpresse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *