Lüscher med tommelen opp for Agfa-plate

PUBLISERT: 16 juni 2009
OPPDATERT: 16 juni

n44219-luscher-agfa_web

Lüscher og Agfa har godkjent Agfas nye plateserie Aluva for bruk i Lüschers UV-platesettere. Samtidig skal Lüscher markedsføre og selge Aluva-platene sammen med sin CTP-linje Xpose. Godkjenningen gjelder for platene Aluva P og Aluva N. Godkjenningsprosessen har lang tradisjon hos Lüscher, som i mange år har evaluert plater for bruk med sine CTP-systemer. Ifølge Lüscher sikrer godkjenningsprosessen at platene fungerer problemfritt med Lüschers løsninger.
– Lüschers CTP-utstyr kan benytte nesten samtlige konvensjonelle plater i markedet, mens våre UV-baserte enheter i stadig større grad blir akseptert i markedet, uttaler Kurt Steidle, styremedlem i Lüscher. Han legger til at platetypene som er utviklet for å støtte denne teknologien, gir store fordeler, og at Aluva er tilrettelagt for en totalløsning med platesettere og trykkpresse.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie