Esko Artwork og Strata med 3D

strata_web

Esko Artwork og Strata har undertegnet en samarbeidsavtale for å utvikle nye 3D-vertøy for emballasjeindustrien. Det første skrittet er det nye programmet Strata Enfold 3D CX.

Tilleggsprogrammet Strata Enfold 3D CX er basert på Eskos teknologi som muliggjør emballasjedesign direkte i Illustrator. Brukerne kan knytte Photoshop-grafikk til todimensjonale Illustrator-tegninger, definere stansing og falsing, og deretter se den ferdige 3D-versjonen direkte i Illustrator.

På samme måte kan man i Artios Cad åpne filer i Stratas CX-format for å oppnå en sømløs flyt mellom de to programmene. Blant annet kan man benytte programvaren Strata Foto 3D CX for å lage 3D-modeller med fotobaserte teksturer fra et vanlig digitalkamera.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: