Agfa kompletterer sin Avalon N-serie

Agfa har kunngjort at de har utvidet sin Avalon N-serie med platesettere med den nye Avalon N4. Modellen erstatter Acento-serien og kommer i de to versjonene Avalon N4-10E og den raskere varianten Avalon N4-10s.

Avalon N4 er spesielt utviklet for mellomstore trykkerier med produksjon i 4-opp og 6-opp, og skal ifølge Agfa fungere svært godt med Azura-platene. Både Azura og Azura TS er basert på Agfas Thermofuse-teknologi der et latekslag på en konvensjonell aluminiumsplate blir eksponert termisk.

Den raskere varianten Avalon N4-10E kan produsere 11 4-opp-plater i timen. Den kan også oppgraderes til en S-versjon, i såfall kan man regne med nær en dobling av hastigheten, til 21 plater i timen. Avalon N4 kan leveres med inline-punching, samt flere plateladere tilpasset trykkeriets ønsker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: