Agfa kompletterer sin Avalon N-serie

Agfa har kunngjort at de har utvidet sin Avalon N-serie med platesettere med den nye Avalon N4. Modellen erstatter Acento-serien og kommer i de to versjonene Avalon N4-10E og den raskere varianten Avalon N4-10s.

Avalon N4 er spesielt utviklet for mellomstore trykkerier med produksjon i 4-opp og 6-opp, og skal ifølge Agfa fungere svært godt med Azura-platene. Både Azura og Azura TS er basert på Agfas Thermofuse-teknologi der et latekslag på en konvensjonell aluminiumsplate blir eksponert termisk.

Den raskere varianten Avalon N4-10E kan produsere 11 4-opp-plater i timen. Den kan også oppgraderes til en S-versjon, i såfall kan man regne med nær en dobling av hastigheten, til 21 plater i timen. Avalon N4 kan leveres med inline-punching, samt flere plateladere tilpasset trykkeriets ønsker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: