Jevnlige sikkerhetsoppdateringer for Acrobat

Adobe ønsker å redusere sårbarheten i sine programvarepakker Adobe Reader og Acrobat. I fremtiden vil selskapet kvartalsvis legge ut oppdateringer for å forbedre sikkerheten i programmene.

Første oppdatering for Adobe Reader og Acrobat er allerede lastet opp til Adobes nettsted. Ifølge Adobe er dette en kritisk oppdatering, og de anbefaler sine brukere å installere den så snart som mulig.

Dette er første gang en oppdatering er gjort i henhold til Adobes nye prosedyrer for håndtering av sikkerhetstrusler, der oppdateringene utgis kvartalsvis på forhåndsdefinerte datoer. Den aktuelle oppdateringen er Adobes første tiltak for å gjøre programkoden i Adobe Reader og Acrobat mindre sårbar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: