Erfaren mann til Ricoh Norge

Erik Barø, produktansvarlig Production Print hos Ricoh Norge forteller at Eirik Stiansen nå er ansatt  som produktspesialist Production Print i Ricoh Norge. Eirik  kommer fra Kodak Graphic Communication Group og har de siste 5 årene arbeidet  i Danmark med hovedansvar for Kodak Nexpress’ løsninger. Eirik har 20 års erfaring med digitale produksjons- og trykkløsninger, og har også arbeidet for Danka og Nexpress. Også hos Ricoh Norge vil Eiriks hovedansvar bli teknisk støtte til kunder i grafisk bransje og andre tyngre produksjonssteder.

– Vi er veldig glade for å ha fått Eirik til Ricoh Norge, sier Erik Barø. Ansettelsen er ett ledd i vår satsing mot de tyngre produksjonsstedene, de som trenger profesjonelle løsninger. For disse kundene er service og oppfølging svært viktig når de velger leverandør. Vi viser nå at vi er en slagkraftig organisasjon som kan tilby disse kundene komplette løsninger i tråd med det markedet etterspør, tillegger Barø.eirik_stiansen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *