Erfaren mann til Ricoh Norge

PUBLISERT: 4 august 2009
OPPDATERT: 21 mars

Erik Barø, produktansvarlig Production Print hos Ricoh Norge forteller at Eirik Stiansen nå er ansatt  som produktspesialist Production Print i Ricoh Norge. Eirik  kommer fra Kodak Graphic Communication Group og har de siste 5 årene arbeidet  i Danmark med hovedansvar for Kodak Nexpress’ løsninger. Eirik har 20 års erfaring med digitale produksjons- og trykkløsninger, og har også arbeidet for Danka og Nexpress. Også hos Ricoh Norge vil Eiriks hovedansvar bli teknisk støtte til kunder i grafisk bransje og andre tyngre produksjonssteder.

– Vi er veldig glade for å ha fått Eirik til Ricoh Norge, sier Erik Barø. Ansettelsen er ett ledd i vår satsing mot de tyngre produksjonsstedene, de som trenger profesjonelle løsninger. For disse kundene er service og oppfølging svært viktig når de velger leverandør. Vi viser nå at vi er en slagkraftig organisasjon som kan tilby disse kundene komplette løsninger i tråd med det markedet etterspør, tillegger Barø.eirik_stiansen

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

For få utdannes – "Situasjonen begynner å bli kritisk"

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280