EFI med støtte for PDF Print Engine 2

EFIs nyeste RIP-løsninger, Colorproof XF og Fiery XF 4.0, er oppgradert med Adobe PDF Print Engine 2. Dermed kan brukerne nå velge om de vil behandle PDF-filer med PDF Print Engine eller gjennom CPSI.

– I likhet med Postscript forandrer Adobe PDF Print Engine måten brukerne administrerer sin pdf-arbeidsflyt på, uttaler EFIs tekniske sjef Ghilad Dziesietnik. Vi mener at det er viktig å kunne tilby kundene «native» PDF-støtte, slik at de kan etablere en fullstendig PDF-basert arbeidsflyt gjennom hele prosessen. Dermed trenger de ikke gå veien via Postscript for å sikre kvaliteten på sluttresultatet.

Adobe PDF Print Engine 2 er en utskriftsplattform for PDF- og JDF-basert arbeidsflyt. Brukeren slipper å konvertere mellom filformater, og kan fremstille et leverandøruavhengig PDF-dokument.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: