EFI med støtte for PDF Print Engine 2

EFIs nyeste RIP-løsninger, Colorproof XF og Fiery XF 4.0, er oppgradert med Adobe PDF Print Engine 2. Dermed kan brukerne nå velge om de vil behandle PDF-filer med PDF Print Engine eller gjennom CPSI.

– I likhet med Postscript forandrer Adobe PDF Print Engine måten brukerne administrerer sin pdf-arbeidsflyt på, uttaler EFIs tekniske sjef Ghilad Dziesietnik. Vi mener at det er viktig å kunne tilby kundene «native» PDF-støtte, slik at de kan etablere en fullstendig PDF-basert arbeidsflyt gjennom hele prosessen. Dermed trenger de ikke gå veien via Postscript for å sikre kvaliteten på sluttresultatet.

Adobe PDF Print Engine 2 er en utskriftsplattform for PDF- og JDF-basert arbeidsflyt. Brukeren slipper å konvertere mellom filformater, og kan fremstille et leverandøruavhengig PDF-dokument.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: