Kodak utvider MatchPrint-porteføljen

Kodak utvider sitt utvalg av prøvetrykkspapir med MatchPrint Pro Coated SM240P Media Type 5. Det er det tredje produktet i MatchPrint-familien, og selskapet garanterer farger som er i samsvar med internasjonale standarder, uten behov for å simulere papirets fargenyanse.

Det nye papiret er 240-grams, halvmatt og best egnet for prøvetrykk for tidsskrifter og magasiner.

Ifølge Kodak er det takket være papirets lave lysstyrke og varme temperatur at det er mulig å produsere prøvetrykk uten å være nødt til å simulere papirets fargenyanse. Ved å fjerne den komplekse prosessen med å gjenskape papirets farge, skal det ifølge selskapet bli enklere å lage prøvetrykk i henhold til standardene fra SWOP, GRACOL og FOGRA.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: