Kodak utvider MatchPrint-porteføljen

Kodak utvider sitt utvalg av prøvetrykkspapir med MatchPrint Pro Coated SM240P Media Type 5. Det er det tredje produktet i MatchPrint-familien, og selskapet garanterer farger som er i samsvar med internasjonale standarder, uten behov for å simulere papirets fargenyanse.

Det nye papiret er 240-grams, halvmatt og best egnet for prøvetrykk for tidsskrifter og magasiner.

Ifølge Kodak er det takket være papirets lave lysstyrke og varme temperatur at det er mulig å produsere prøvetrykk uten å være nødt til å simulere papirets fargenyanse. Ved å fjerne den komplekse prosessen med å gjenskape papirets farge, skal det ifølge selskapet bli enklere å lage prøvetrykk i henhold til standardene fra SWOP, GRACOL og FOGRA.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: