Kodak utvider MatchPrint-porteføljen

Kodak utvider sitt utvalg av prøvetrykkspapir med MatchPrint Pro Coated SM240P Media Type 5. Det er det tredje produktet i MatchPrint-familien, og selskapet garanterer farger som er i samsvar med internasjonale standarder, uten behov for å simulere papirets fargenyanse.

Det nye papiret er 240-grams, halvmatt og best egnet for prøvetrykk for tidsskrifter og magasiner.

Ifølge Kodak er det takket være papirets lave lysstyrke og varme temperatur at det er mulig å produsere prøvetrykk uten å være nødt til å simulere papirets fargenyanse. Ved å fjerne den komplekse prosessen med å gjenskape papirets farge, skal det ifølge selskapet bli enklere å lage prøvetrykk i henhold til standardene fra SWOP, GRACOL og FOGRA.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: