Adobe med kritisk sikkerhetsoppdatering for Acrobat

Adobe satser nå for å redusere sårbarheten i Adobe Reader og Acrobat. I fremtiden vil selskapet hvert kvartal legge ut oppdateringer for å forbedre sikkerheten i sine programmer.
Den første oppdateringen for Adobe Reader og Acrobat ble i sommer tilgjengelig fra selskapets nettsider. Ifølge Adobe er dette en kritisk oppdatering, og de anbefaler brukerne å installere den. Dette er den første oppdateringen som er gjort i henhold til Adobes nye prosedyrer for sikkerhetstrusler, noe som innebærer at oppdateringene er planlagt og gjøres tilgjengelig kvartalsvis på forhåndskunngjorte datoer. Den aktuelle oppdateringen er også det første resultatet av Adobes satsning på å forbedre programvarekodens sikkerhet i Adobe Reader og Acrobat.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: