Agfa Avalon utfyller N-serien

Agfa kunngjorde nylig at de har supplert platesetterserien Avalon N med nykommeren Avalon N4. Denne modellen erstatter Acento-serien og leveres i to versjoner: Avalon N4-10E og den noe raskere modellen Avalon N4-10S. Avalon N4 er utviklet spesielt for mellomstore trykkerier med produksjon i 4-opp og 6-opp, og Agfa hevder at den fungerer svært godt sammen med Azura-plater. Både Azura og Azura TS er basert på Agfas Thermofuse-teknologi der et latekslag eksponeres termisk på en konvensjonell aluminiumsplate. Avalon N4-10E kan produsere opptil 11 4-opp-plater i timen. Den kan oppgraderes til S-versjonen og vil i så fall kunne produsere opptil 21 slike plater i timen. Avalon N4 har inline stansing som tilvalg, og kan utstyres med en rekke ulike platematere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: