Agfa Avalon utfyller N-serien

Agfa kunngjorde nylig at de har supplert platesetterserien Avalon N med nykommeren Avalon N4. Denne modellen erstatter Acento-serien og leveres i to versjoner: Avalon N4-10E og den noe raskere modellen Avalon N4-10S. Avalon N4 er utviklet spesielt for mellomstore trykkerier med produksjon i 4-opp og 6-opp, og Agfa hevder at den fungerer svært godt sammen med Azura-plater. Både Azura og Azura TS er basert på Agfas Thermofuse-teknologi der et latekslag eksponeres termisk på en konvensjonell aluminiumsplate. Avalon N4-10E kan produsere opptil 11 4-opp-plater i timen. Den kan oppgraderes til S-versjonen og vil i så fall kunne produsere opptil 21 slike plater i timen. Avalon N4 har inline stansing som tilvalg, og kan utstyres med en rekke ulike platematere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: