Hjemmet Mortensen Trykkeri AS kjøper Agfa-utstyr

Avtalen Hjemmet Mortensen Trykkeri har inngått med Agfa inkluderer to storformat Avalon N16 ctp-injer, Apogee Platemaker-servere, Nela online bukk- og punchlinje samt leveringsavtale på plater. Installeringen finner sted  i september, og de nye ctp-linjene vil nesten tredoble kapasiteten samtidig som overgang til ny teknikk vil gi en markant miljøforbedring, opplyser Nils Arne Sletten fra Agfa. – Med den nye Agfa Energy Elite-platen behover ikke trykkeriet å forvarme  platene og dette vil gi store besparelser i strømforbruket, legger han til.
Nils-Arne Sletten hos Agfa er selvfølgelig svært fornøyd med  ordren, og melder at de merker stor interesse for Agfas løsninger til sivilmarkedet. – Vi har aldri hatt en bedre produktportefølje enn nå, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: