Nytt styre i NHO Grafisk

NHO Grafisk arrangerte Landsmøte i helgen og valgte nytt styre, (det organisasjonen tidligere kalte «arbeidsutvalg»). Det nye styret fikk  Trond Bøe (Aller Trykk AS) som leder og består forøvrig av Bjarte Hordnes (Bodoni), Vigdis Pettersen (Hegland Trykk), Alex Bjørkmann (Bjørkmanns trykkeri), Rune Løberg (BK Grafisk) og Ketil Sivertsen (07 Oslo).

Vara er Trond Vintervoll (Wennberg trykkeri), Stein Ulvolden (AIT Otta AS), Erik Sandnes (RM Grafika) og Karin WiderøeDSCF0502(1).JPG (247x185) (Grøset).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: