Nytt styre i NHO Grafisk

NHO Grafisk arrangerte Landsmøte i helgen og valgte nytt styre, (det organisasjonen tidligere kalte «arbeidsutvalg»). Det nye styret fikk  Trond Bøe (Aller Trykk AS) som leder og består forøvrig av Bjarte Hordnes (Bodoni), Vigdis Pettersen (Hegland Trykk), Alex Bjørkmann (Bjørkmanns trykkeri), Rune Løberg (BK Grafisk) og Ketil Sivertsen (07 Oslo).

Vara er Trond Vintervoll (Wennberg trykkeri), Stein Ulvolden (AIT Otta AS), Erik Sandnes (RM Grafika) og Karin WiderøeDSCF0502(1).JPG (247x185) (Grøset).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: