Forbedret arbeidsflyt for innstikk

Agfa kommer i høst med neste versjon av Apogee Suite, nummer 6 i rekken. Denne programvarepakken inneholder Apogee Prepress, Apogee Portal og Apogee Color.
En av nyhetene er støtte for jobber som består av flere deler. Apogee Prepress kan nå sette sammen ulike deler, som innstikk, innlimte bilag og omslag i samme jobb. Portal har fått nytt brukergrensesnitt basert på Adobes Flex-teknologi. I praksis betyr det større interaktivitet med brukeren og bedre innblikk i hele produksjonssystemet. Agfa har også forenklet fremgangsmåten for å laste opp og godkjenne filer. Forhåndsvisning av innkomne jobber kan nå gjøres på flere måter. I tillegg er det en helt ny visningsfunksjon ved hjelp av en digital, bladbar visningsmodul.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: