NHO Grafisk med fakta om miljø

Miljøutvalget i NHO Grafisk lanserer 8 faktaark om miljø som de mener medlemsbedriftene bør bruke i hverdagen. – Spesielt de som jobber med salg og markedsføring kan dra stor nytte av faktaarkene. De som ønsker å tjene penger på miljø eller de som ønsker å forbedre sin miljøprofil, vil også finne nyttig informasjon her, sier leder av utvalget, Gaute Hartberg.

Mandatet til miljøutvalget er å skaffe til veie fakta og oppklare uklarheter om miljø i bransjen. De nye faktaarkene er et hjelpemiddel for å nå dette målet. Det hersker mye usikkerhet og mange usannheter om miljø og grafisk bransje. Disse usannhetene ønsker miljøutvalget å avkrefte, skriver organisasjonen på sine nettsider.
– Verden trenger et renere miljø. Men omgivelsene krever det også. Og det lønner seg! Det fører til reduserte kostnader, tilfredse og kvalifiserte medarbeidere, bedre omdømme og nye forretningsområder, sier Gaute Hartberg.  Når han holder Miljøgaute for weforedrag forteller han blant annet hvordan miljø kan sees på som et positivt salgsargument, hvordan man gjennomfører gjenbruk av papir, hvorfor det lønner seg å trykke i nærheten, planting av trær og hvilke produkter som er mer lønnsomme på papir enn på nett.

På www.nhografisk.no kan du laste ned faktaarkene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *