Xerox med sort/hvitt høyvolum

n44440 - xeikon volym_web

Den nye høyvolumsmaskinen, som i sitt fulle navn heter Xerox Nuvera 200 EA Perfecting Production System, er i stand til å produsere opptil 200 sider i minuttet. Spesialområdet er store volumer der det er høye krav til detaljrikdom, utskriftskvalitet og nyanser av grått. Eksemplene er mange, men Xerox trekker spesielt frem produksjon av tekniske håndbøker, fakturaer og bøker. Xerox Nuvera 200 EA er basert på samme plattform som Xerox Nuvera 288 EA. Det betyr oppløsning på 4800 x 600 dpi, rasterkvalitet på 156 lpi og at den benytter Xerox’ EA-toner (Emulsion Aggregate). Maskinen benytter to seriekoblede motorer, sammenkoblet til ett system. En fordel med denne konstruksjonen er såkalt «pass through programming», som blant annet betyr at systemet kan benyttes selv om den ene motoren er frakoblet som følge av vedlikehold eller service. Den nye Xerox Nuvera 200 EA kan håndtere et bredt utvalg av papirformater. Systemet er modulært og kan konfigureres med ulike arkmatere, rullmating og ulike ferdiggjøringsløsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: