Xerox med sort/hvitt høyvolum

n44440 - xeikon volym_web

Den nye høyvolumsmaskinen, som i sitt fulle navn heter Xerox Nuvera 200 EA Perfecting Production System, er i stand til å produsere opptil 200 sider i minuttet. Spesialområdet er store volumer der det er høye krav til detaljrikdom, utskriftskvalitet og nyanser av grått. Eksemplene er mange, men Xerox trekker spesielt frem produksjon av tekniske håndbøker, fakturaer og bøker. Xerox Nuvera 200 EA er basert på samme plattform som Xerox Nuvera 288 EA. Det betyr oppløsning på 4800 x 600 dpi, rasterkvalitet på 156 lpi og at den benytter Xerox’ EA-toner (Emulsion Aggregate). Maskinen benytter to seriekoblede motorer, sammenkoblet til ett system. En fordel med denne konstruksjonen er såkalt «pass through programming», som blant annet betyr at systemet kan benyttes selv om den ene motoren er frakoblet som følge av vedlikehold eller service. Den nye Xerox Nuvera 200 EA kan håndtere et bredt utvalg av papirformater. Systemet er modulært og kan konfigureres med ulike arkmatere, rullmating og ulike ferdiggjøringsløsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: