Xerox med sort/hvitt høyvolum

PUBLISERT: 4 september 2009
OPPDATERT: 4 september

n44440 - xeikon volym_web

Den nye høyvolumsmaskinen, som i sitt fulle navn heter Xerox Nuvera 200 EA Perfecting Production System, er i stand til å produsere opptil 200 sider i minuttet. Spesialområdet er store volumer der det er høye krav til detaljrikdom, utskriftskvalitet og nyanser av grått. Eksemplene er mange, men Xerox trekker spesielt frem produksjon av tekniske håndbøker, fakturaer og bøker. Xerox Nuvera 200 EA er basert på samme plattform som Xerox Nuvera 288 EA. Det betyr oppløsning på 4800 x 600 dpi, rasterkvalitet på 156 lpi og at den benytter Xerox’ EA-toner (Emulsion Aggregate). Maskinen benytter to seriekoblede motorer, sammenkoblet til ett system. En fordel med denne konstruksjonen er såkalt «pass through programming», som blant annet betyr at systemet kan benyttes selv om den ene motoren er frakoblet som følge av vedlikehold eller service. Den nye Xerox Nuvera 200 EA kan håndtere et bredt utvalg av papirformater. Systemet er modulært og kan konfigureres med ulike arkmatere, rullmating og ulike ferdiggjøringsløsninger.

Les videre

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Robotene kommer!

Ålgård Offset AS og Printagon Graphics AB fortsetter robotiseringen.
– Vi fortsetter robotiseringen både i Norge og i Sverige og har nå installert robot nr. 11 i rekken på få år, heter det i en pressemelding fra Ålgård Offset.
aalgard_roboter

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi