Xerox med sort/hvitt høyvolum

n44440 - xeikon volym_web

Den nye høyvolumsmaskinen, som i sitt fulle navn heter Xerox Nuvera 200 EA Perfecting Production System, er i stand til å produsere opptil 200 sider i minuttet. Spesialområdet er store volumer der det er høye krav til detaljrikdom, utskriftskvalitet og nyanser av grått. Eksemplene er mange, men Xerox trekker spesielt frem produksjon av tekniske håndbøker, fakturaer og bøker. Xerox Nuvera 200 EA er basert på samme plattform som Xerox Nuvera 288 EA. Det betyr oppløsning på 4800 x 600 dpi, rasterkvalitet på 156 lpi og at den benytter Xerox’ EA-toner (Emulsion Aggregate). Maskinen benytter to seriekoblede motorer, sammenkoblet til ett system. En fordel med denne konstruksjonen er såkalt «pass through programming», som blant annet betyr at systemet kan benyttes selv om den ene motoren er frakoblet som følge av vedlikehold eller service. Den nye Xerox Nuvera 200 EA kan håndtere et bredt utvalg av papirformater. Systemet er modulært og kan konfigureres med ulike arkmatere, rullmating og ulike ferdiggjøringsløsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: