Fleksibel inngangsmodell for tekstilproduksjon

MOnti-produkt

Monti er kjent for store og kraftige maskiner i tekstilindustrien, nå lanserer selskapet en helt ny inngangsmodell for digitalt tekstiltrykk. Maskinen har betegnelsen Mod 75 og er modulbasert slik at den kan oppgraderes i takt med produksjonsbedriftens utvikling.
Den enkleste modellen, 75 C, er konstruert for varmefiksering av direktetrykte tekstiler. Modellen 75 CFE er egnet for å produsere med sublimeringsteknologi på ulike typer papir og stoffer. T 75 er i tillegg utstyrt med bord og en løsning for stykkevis produksjon av eksempelvis sportsklær. Samtlige maskiner arbeider med stoffer av opptil 180 centimeter bredde.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: