Fleksibel inngangsmodell for tekstilproduksjon

MOnti-produkt

Monti er kjent for store og kraftige maskiner i tekstilindustrien, nå lanserer selskapet en helt ny inngangsmodell for digitalt tekstiltrykk. Maskinen har betegnelsen Mod 75 og er modulbasert slik at den kan oppgraderes i takt med produksjonsbedriftens utvikling.
Den enkleste modellen, 75 C, er konstruert for varmefiksering av direktetrykte tekstiler. Modellen 75 CFE er egnet for å produsere med sublimeringsteknologi på ulike typer papir og stoffer. T 75 er i tillegg utstyrt med bord og en løsning for stykkevis produksjon av eksempelvis sportsklær. Samtlige maskiner arbeider med stoffer av opptil 180 centimeter bredde.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *