Bedre fargestyring fra Konica Minolta

Konica Minolta presenterte nylig sitt nye fargebehandlingskonsept Color Care. Løsningen er utviklet for at digitaltrykkeriene skal kunne definere, opprette og administrere produktspesifikke kvalitetsstandarder. I motsetning til offsettrykk, avistrykk, dyptrykk og flekso, finnes det ingen kvalitetsstandard for digitaltrykk. Det resulterer ofte i at digitalpresser ikke utnyttes fullt ut, hevder Konica Minolta. Deres Color Care består av en integrert programvareløsning som skal sikre optimalt kvalitetsnivå for selskapets fargebaserte digitalpresser. Color Care kan kjøpes som programvare eller som en profesjonell tjeneste. Profesjonelle brukere kan kjøpe programmet og selv installere, justere og administrere sine standarder. Pakken består av tre moduler med verktøy for måling, kontroll av fargeproduksjon og verifisering av kvalitet mot definerte standarder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: