Bedre fargestyring fra Konica Minolta

Konica Minolta presenterte nylig sitt nye fargebehandlingskonsept Color Care. Løsningen er utviklet for at digitaltrykkeriene skal kunne definere, opprette og administrere produktspesifikke kvalitetsstandarder. I motsetning til offsettrykk, avistrykk, dyptrykk og flekso, finnes det ingen kvalitetsstandard for digitaltrykk. Det resulterer ofte i at digitalpresser ikke utnyttes fullt ut, hevder Konica Minolta. Deres Color Care består av en integrert programvareløsning som skal sikre optimalt kvalitetsnivå for selskapets fargebaserte digitalpresser. Color Care kan kjøpes som programvare eller som en profesjonell tjeneste. Profesjonelle brukere kan kjøpe programmet og selv installere, justere og administrere sine standarder. Pakken består av tre moduler med verktøy for måling, kontroll av fargeproduksjon og verifisering av kvalitet mot definerte standarder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: