Ferdiggjøring for alle formål

neopost1_web-128x82-1

Det var vanskelig å komme utenom Neoposts stand under Grafiske Dager, med totalt rundt 60 produksjonsmaskiner. Uansett hvilket område innenfor ferdiggjøring man hadde behov for å se, var det her alternative løsninger fra produsenter som Duplo, Bourg, Nagel og andre. Hovedtyngden av produkter var rettet mot digitaltrykk, for eksempel løsninger for foliering, UV-lakkering og limfresing for tyngre digitaltrykkproduksjon. Fra Mailgraph viste selskapet plastpakking med en hastighet på inntil 16.000 timen. – Vi opplever god interesse, og ser at stadig større tidspress gjør det mer interessant å ha ferdiggjøring i eget hus. Med digitaltrykk og mindre opplag endrer behovene seg, og vi ønsker å være tilpasningsdyktige. Ett eksempel er at vi viser stift/fals med mater i stedet for tårn, slik at operatøren kan fylle på fortløpende fra digitaltrykkmaskinen, sier han. Nye agenturer kommer stadig til hos Neopost, sist ut er tyske FKS, der Neopost i første rekke selger en limbindingsmaskin for innbinding av inntil 100 bøker i timen. – Den benytter doble valser for limpåføring, slik at man får påført jevnt lim hele veien, og passer godt for copyshops og andre med et innbindingsbehov på 2–300 bøker om dagen, sier Thorsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: