Ferdiggjøring for alle formål

neopost1_web-128x82-1

Det var vanskelig å komme utenom Neoposts stand under Grafiske Dager, med totalt rundt 60 produksjonsmaskiner. Uansett hvilket område innenfor ferdiggjøring man hadde behov for å se, var det her alternative løsninger fra produsenter som Duplo, Bourg, Nagel og andre. Hovedtyngden av produkter var rettet mot digitaltrykk, for eksempel løsninger for foliering, UV-lakkering og limfresing for tyngre digitaltrykkproduksjon. Fra Mailgraph viste selskapet plastpakking med en hastighet på inntil 16.000 timen. – Vi opplever god interesse, og ser at stadig større tidspress gjør det mer interessant å ha ferdiggjøring i eget hus. Med digitaltrykk og mindre opplag endrer behovene seg, og vi ønsker å være tilpasningsdyktige. Ett eksempel er at vi viser stift/fals med mater i stedet for tårn, slik at operatøren kan fylle på fortløpende fra digitaltrykkmaskinen, sier han. Nye agenturer kommer stadig til hos Neopost, sist ut er tyske FKS, der Neopost i første rekke selger en limbindingsmaskin for innbinding av inntil 100 bøker i timen. – Den benytter doble valser for limpåføring, slik at man får påført jevnt lim hele veien, og passer godt for copyshops og andre med et innbindingsbehov på 2–300 bøker om dagen, sier Thorsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: