Bedre falsing

Müller Martini melder at de oppgraderer sine omslagsfalser med et nytt patentert såkalt bighjul. T-Winscore, som de kaller oppgraderingen, skal ifølge selskapet forbedre kvaliteten på falsingen og forhindre at papirfibrene sprekker opp. Løsningen består av to bighjul, plassert i en V-form mot hverandre som bretter omslaget to ganger. Fordelen med konfigurasjonen skal være at papirfibrene ikke skades i prosessen. Flere typer omslagstyper og papirtykkelser kan brukes. Oppgraderingen kan utføres i eksisterende Müller Martini 1528 og 1529-maskiner. Ifølge produsenten tar oppgraderingen mindre enn en dag å utføre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: