Pitney Bowes åpner nytt kundesenter

Sammen med 50 personer fra alle nordiske land, åpnet Pitney Bowes nylig et nytt kundesenter ved Gatwick i London. Her har man nå både showroom og operatører som skal demonstrere utstyr og lære opp såvel engelske som nordiske kunder på Pitney Bowes’ og Horizons maskiner.
Pitney Bowes viser at selskapet nå har ett komplett program for all ferdiggjøring. Ved siden av både større og mindre maskiner for kovoluttering og frankering, står utstyr fra Horizon og annet utstyr som trengs for komplett ferdiggjøring.
To produkter er ennå ikke på plass, men fremheves allikevel som produkter som vi få stor betydning fremover. Det ene en en konvolutterer med inkjethoder i fire farger, som kommer til Norden til våren. En hvit konvolutt fargetrykkes etter konvoluttering. Dermed trenger du ikke ha fortrykte konvolutter på lager. Du kan også blande konvolutteringen med budskap fra ulike avsendere og få korrekt porto.
Den andre produktet kommer fordi Pitney Bowes er blitt forhandler av HPs store inkjetskriver til transaksjonstrykkerier. En maskin som vil konkurrere med Océ på de store volum-jobbene med inkjet.
En løsning for konvoluttering og adressering som selges allerede nå er Flexible Productivity Series (FPS) Split Drive, som kan snu papiret 90 grader ved konvolutteringen. Dette betyr at tidsforbruket ved å gå fra C5 till C4 kan kuttes bare ved å skifte konvoluttbunken og skrive en ny instruksjon på skjermen.web_intro_pb

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: