Pitney Bowes åpner nytt kundesenter

PUBLISERT: 28 oktober 2009
OPPDATERT: 21 mars

Sammen med 50 personer fra alle nordiske land, åpnet Pitney Bowes nylig et nytt kundesenter ved Gatwick i London. Her har man nå både showroom og operatører som skal demonstrere utstyr og lære opp såvel engelske som nordiske kunder på Pitney Bowes’ og Horizons maskiner.
Pitney Bowes viser at selskapet nå har ett komplett program for all ferdiggjøring. Ved siden av både større og mindre maskiner for kovoluttering og frankering, står utstyr fra Horizon og annet utstyr som trengs for komplett ferdiggjøring.
To produkter er ennå ikke på plass, men fremheves allikevel som produkter som vi få stor betydning fremover. Det ene en en konvolutterer med inkjethoder i fire farger, som kommer til Norden til våren. En hvit konvolutt fargetrykkes etter konvoluttering. Dermed trenger du ikke ha fortrykte konvolutter på lager. Du kan også blande konvolutteringen med budskap fra ulike avsendere og få korrekt porto.
Den andre produktet kommer fordi Pitney Bowes er blitt forhandler av HPs store inkjetskriver til transaksjonstrykkerier. En maskin som vil konkurrere med Océ på de store volum-jobbene med inkjet.
En løsning for konvoluttering og adressering som selges allerede nå er Flexible Productivity Series (FPS) Split Drive, som kan snu papiret 90 grader ved konvolutteringen. Dette betyr at tidsforbruket ved å gå fra C5 till C4 kan kuttes bare ved å skifte konvoluttbunken og skrive en ny instruksjon på skjermen.web_intro_pb

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676