Pitney Bowes åpner nytt kundesenter

Sammen med 50 personer fra alle nordiske land, åpnet Pitney Bowes nylig et nytt kundesenter ved Gatwick i London. Her har man nå både showroom og operatører som skal demonstrere utstyr og lære opp såvel engelske som nordiske kunder på Pitney Bowes’ og Horizons maskiner.
Pitney Bowes viser at selskapet nå har ett komplett program for all ferdiggjøring. Ved siden av både større og mindre maskiner for kovoluttering og frankering, står utstyr fra Horizon og annet utstyr som trengs for komplett ferdiggjøring.
To produkter er ennå ikke på plass, men fremheves allikevel som produkter som vi få stor betydning fremover. Det ene en en konvolutterer med inkjethoder i fire farger, som kommer til Norden til våren. En hvit konvolutt fargetrykkes etter konvoluttering. Dermed trenger du ikke ha fortrykte konvolutter på lager. Du kan også blande konvolutteringen med budskap fra ulike avsendere og få korrekt porto.
Den andre produktet kommer fordi Pitney Bowes er blitt forhandler av HPs store inkjetskriver til transaksjonstrykkerier. En maskin som vil konkurrere med Océ på de store volum-jobbene med inkjet.
En løsning for konvoluttering og adressering som selges allerede nå er Flexible Productivity Series (FPS) Split Drive, som kan snu papiret 90 grader ved konvolutteringen. Dette betyr at tidsforbruket ved å gå fra C5 till C4 kan kuttes bare ved å skifte konvoluttbunken og skrive en ny instruksjon på skjermen.web_intro_pb

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: