Digitale tidsskrifter rett fra Web Proof

De fleste løsninger som skaper virtuelle tidsskrifter som kan blas i på nettet koster penger. Men nå har Web Proof lagt til en ekstrafunksjon til sitt korrektursystem som gjørr dette uten ekstra kostnad.

Løsningen heter Web Proof 3D Publisering og er gratis for alle Web Proof-kunder. Det smarte med funksjonen er att den ikke krever en kilde-pdf, og at du som bruker ikke trenger å installere ekstra programvare.

– Med Web Proof 3D-Publisering har vi utviklet et gratis tillegg som kan brukes av både B2B-segmentet og sluttkundene, sier Jan Adeltoft hos Web Proof.snap-flip-128x113

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: