Humaneyes lover billigere lyskasser

Human Eyes, spesialist innenfor lentikular-teknologi, har forhåndsvist sitt nye produkt Lens Free Lightbox. I følge selskapet skal produktet være en prisredusert løsning for bakopplyste lyskasser for trykksaker med 3D-effekter.

Lyskassen benytter en lentikular-skjerm med automatisk registrering. På denne måten skal trykksaker kunne trykkes eller skrives ut på standardmaterialer og monteres i kassen, nøyaktig som med vanlige lyskassematerialer. Det skal også være mulig å montere løsningen i allerede installerte lyskasser.

Det som gjenstår for Human Eyes er å få frem hvilke formater Lens Free Lightbox kan håndtere, samt priser for kasser og materialerhulk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: