Nye løsninger for skjermprøvetrykk

n44616 - veripress_web

Australian Serendipity Software melder at de har utviklet et nytt verktøy for skjermprøvetrykk. Programvaren Veripress inneholder en rekke nye funksjoner, blant annet støtte for trykkfølsomme skjermer. Selskapet understreker muligheten for å skreddersy verktøyet til trykkeriets behov. Programvaren kan simulere en ferdig trykksak direkte på skjermen, noe som gjøres gjennom den egenutviklede 3D-teknologien Flip Book. Veripress tar utgangspunkt i ferdig utskutte filer og setter sammen en komplett digital versjon av trykksaken. Ifølge Serendipity kan Veripress håndtere alle fargestandarder, som heksakrom, heptakrom og spotfarger. Det er også mulig å simulere tosidig og oppslag. En digital lupe forstørrer deler av trykksaken, og angir punktstørrelsen i prosent. Spektrofotometer-verktøyet muliggjør sammenligninger mellom trykte ark og verdiene fra skjermprøvetrykket.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: