Nye løsninger for skjermprøvetrykk

n44616 - veripress_web

Australian Serendipity Software melder at de har utviklet et nytt verktøy for skjermprøvetrykk. Programvaren Veripress inneholder en rekke nye funksjoner, blant annet støtte for trykkfølsomme skjermer. Selskapet understreker muligheten for å skreddersy verktøyet til trykkeriets behov. Programvaren kan simulere en ferdig trykksak direkte på skjermen, noe som gjøres gjennom den egenutviklede 3D-teknologien Flip Book. Veripress tar utgangspunkt i ferdig utskutte filer og setter sammen en komplett digital versjon av trykksaken. Ifølge Serendipity kan Veripress håndtere alle fargestandarder, som heksakrom, heptakrom og spotfarger. Det er også mulig å simulere tosidig og oppslag. En digital lupe forstørrer deler av trykksaken, og angir punktstørrelsen i prosent. Spektrofotometer-verktøyet muliggjør sammenligninger mellom trykte ark og verdiene fra skjermprøvetrykket.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: