Nye løsninger for skjermprøvetrykk

PUBLISERT: 13 november 2009
OPPDATERT: 13 november

n44616 - veripress_web

Australian Serendipity Software melder at de har utviklet et nytt verktøy for skjermprøvetrykk. Programvaren Veripress inneholder en rekke nye funksjoner, blant annet støtte for trykkfølsomme skjermer. Selskapet understreker muligheten for å skreddersy verktøyet til trykkeriets behov. Programvaren kan simulere en ferdig trykksak direkte på skjermen, noe som gjøres gjennom den egenutviklede 3D-teknologien Flip Book. Veripress tar utgangspunkt i ferdig utskutte filer og setter sammen en komplett digital versjon av trykksaken. Ifølge Serendipity kan Veripress håndtere alle fargestandarder, som heksakrom, heptakrom og spotfarger. Det er også mulig å simulere tosidig og oppslag. En digital lupe forstørrer deler av trykksaken, og angir punktstørrelsen i prosent. Spektrofotometer-verktøyet muliggjør sammenligninger mellom trykte ark og verdiene fra skjermprøvetrykket.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie