Backup med USB 3.0

n44618 - drive station_web

Drive Station HD-HXU3 fra Buffalo benytter USB 3.0, noe som i praksis betyr overføringshastigheter opptil 125 megabyte i sekundet. Den leveres med lagringskapasitet 1,0 TB, 1,5 TB og 2,0 TB. Alle modeller er bakoverkompatible og kan også benyttes med datamaskiner og annet utstyr som kun håndterer USB 2.0. I forbindelse med utgivelsen lanserer Buffalo også en kontroller for USB 3.0, altså en løsning for datamaskiner som ikke har innebygd USB 3.0-tilkobling. – Kombinasjonen av hastigheten for USB 3.0, den nyeste harddiskteknologien og japanske standarder for design og utforming, gjør at man kan kopiere ekstremt store filer på få sekunder. Dette er et stort steg fremover med hensyn til ytelse, uttaler Tim Scale, europeisk produktmarkedssjef i Buffalo Technology. Buffalo Drive Station HD-HXU3 og selskapets USB 3.0-kontroller vil være tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2009.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: