Backup med USB 3.0

PUBLISERT: 17 november 2009
OPPDATERT: 17 november

n44618 - drive station_web

Drive Station HD-HXU3 fra Buffalo benytter USB 3.0, noe som i praksis betyr overføringshastigheter opptil 125 megabyte i sekundet. Den leveres med lagringskapasitet 1,0 TB, 1,5 TB og 2,0 TB. Alle modeller er bakoverkompatible og kan også benyttes med datamaskiner og annet utstyr som kun håndterer USB 2.0. I forbindelse med utgivelsen lanserer Buffalo også en kontroller for USB 3.0, altså en løsning for datamaskiner som ikke har innebygd USB 3.0-tilkobling. – Kombinasjonen av hastigheten for USB 3.0, den nyeste harddiskteknologien og japanske standarder for design og utforming, gjør at man kan kopiere ekstremt store filer på få sekunder. Dette er et stort steg fremover med hensyn til ytelse, uttaler Tim Scale, europeisk produktmarkedssjef i Buffalo Technology. Buffalo Drive Station HD-HXU3 og selskapets USB 3.0-kontroller vil være tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2009.

Les videre

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Robotene kommer!

Ålgård Offset AS og Printagon Graphics AB fortsetter robotiseringen.
– Vi fortsetter robotiseringen både i Norge og i Sverige og har nå installert robot nr. 11 i rekken på få år, heter det i en pressemelding fra Ålgård Offset.
aalgard_roboter

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi