Backup med USB 3.0

n44618 - drive station_web

Drive Station HD-HXU3 fra Buffalo benytter USB 3.0, noe som i praksis betyr overføringshastigheter opptil 125 megabyte i sekundet. Den leveres med lagringskapasitet 1,0 TB, 1,5 TB og 2,0 TB. Alle modeller er bakoverkompatible og kan også benyttes med datamaskiner og annet utstyr som kun håndterer USB 2.0. I forbindelse med utgivelsen lanserer Buffalo også en kontroller for USB 3.0, altså en løsning for datamaskiner som ikke har innebygd USB 3.0-tilkobling. – Kombinasjonen av hastigheten for USB 3.0, den nyeste harddiskteknologien og japanske standarder for design og utforming, gjør at man kan kopiere ekstremt store filer på få sekunder. Dette er et stort steg fremover med hensyn til ytelse, uttaler Tim Scale, europeisk produktmarkedssjef i Buffalo Technology. Buffalo Drive Station HD-HXU3 og selskapets USB 3.0-kontroller vil være tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2009.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: