Backup med USB 3.0

n44618 - drive station_web

Drive Station HD-HXU3 fra Buffalo benytter USB 3.0, noe som i praksis betyr overføringshastigheter opptil 125 megabyte i sekundet. Den leveres med lagringskapasitet 1,0 TB, 1,5 TB og 2,0 TB. Alle modeller er bakoverkompatible og kan også benyttes med datamaskiner og annet utstyr som kun håndterer USB 2.0. I forbindelse med utgivelsen lanserer Buffalo også en kontroller for USB 3.0, altså en løsning for datamaskiner som ikke har innebygd USB 3.0-tilkobling. – Kombinasjonen av hastigheten for USB 3.0, den nyeste harddiskteknologien og japanske standarder for design og utforming, gjør at man kan kopiere ekstremt store filer på få sekunder. Dette er et stort steg fremover med hensyn til ytelse, uttaler Tim Scale, europeisk produktmarkedssjef i Buffalo Technology. Buffalo Drive Station HD-HXU3 og selskapets USB 3.0-kontroller vil være tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2009.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: