Konkursbegjæring for Brønnøy Trykk AS

Trykkerikonkurs  Styret i Brønnøy Trykk AS vedtok fredag å melde selskapet til skifteretten med konkursbegjæring. – Dette kan få store konsekvenser for blant andre Brønnøysunds Avis som da må flytte trykkingen til et trykkeri utenfor sitt primærområde, sier daglig leder Stig Arve Høyvik til Helgeland Arbeiderblads nettsider.
Brønnøy Trykk AS ble stiftet i januar 2002 og overtok maskinparken fra Brønnøysunds Avis. Samtidig fikk trykkeriet (eid av de ansatte) kontrakt om trykking av avisen. Meløy-Avisa har også trykt sin avis hos Brønnøy Trykk AS siden sommeren 2002. Brønnøy Trykk har hele tiden jaktet i markedet på nye trykkeoppdrag, men dette har vært nesten umulig å oppnå i et marked som stort sett domineres av de store mediekonsernene, kommenterer Høyvik til Helgeland Arbeiderblads nettsider.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: