Konkursbegjæring for Brønnøy Trykk AS

Trykkerikonkurs  Styret i Brønnøy Trykk AS vedtok fredag å melde selskapet til skifteretten med konkursbegjæring. – Dette kan få store konsekvenser for blant andre Brønnøysunds Avis som da må flytte trykkingen til et trykkeri utenfor sitt primærområde, sier daglig leder Stig Arve Høyvik til Helgeland Arbeiderblads nettsider.
Brønnøy Trykk AS ble stiftet i januar 2002 og overtok maskinparken fra Brønnøysunds Avis. Samtidig fikk trykkeriet (eid av de ansatte) kontrakt om trykking av avisen. Meløy-Avisa har også trykt sin avis hos Brønnøy Trykk AS siden sommeren 2002. Brønnøy Trykk har hele tiden jaktet i markedet på nye trykkeoppdrag, men dette har vært nesten umulig å oppnå i et marked som stort sett domineres av de store mediekonsernene, kommenterer Høyvik til Helgeland Arbeiderblads nettsider.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: