Presstek Aeon for store jobber

Med utgivelsen av platen Aeon, retter Presstek seg nå mot et større marked. Dette er en plate som vil kunne håndtere store produksjoner i høy oppløsning. Med den nye platen vil Presstek bevege seg ut av det kjemifrie nisjemarkedet. Aeon er kompatibel med termiske platesettere med 830 nm laser. Platen er utviklet for store opplag, opp til 200.000 trykk uten behov for baking. Med baking er platen i stand til å produsere flere millioner trykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: