Mer nytt om Canon og Océ

Rent organisatorisk vil Océ bestå av tre strategiske forretningsområder; Commercial Printing Systems, Wide Format Printing Systems (som skal inkludere Canons portefølje) og Business Services. Det gjenstår å se hvorvidt Canons relativt nye tjenesteområde vil bli inlemmet i Océs Business Services.

Når det gjelder Océs og Konica Minoltas samarbeid er det ennå ikke klart hvordan dette vil se ut. I følge Océs ledelse ser det likevel ut som at Konica Minolta er villige til å jobbe frem en løsning som gavner både selskapene og kundene. Per i dag ser det ut til at Océ beholder en OEM-kontrakt som holder Konica Minolta med service, reservedeler og forbruksmateriell gjennom hele kanalen i minst fem år.

tsunejiOcé vil komme til å ansvare for markedsføring, salg og tjenester. Hver divisjonssjef rapporterer til styret. Selskapet vil også lede forskning og utvikling samt produksjon i Nederland, Tyskland og Kanada.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: