Mer nytt om Canon og Océ

Rent organisatorisk vil Océ bestå av tre strategiske forretningsområder; Commercial Printing Systems, Wide Format Printing Systems (som skal inkludere Canons portefølje) og Business Services. Det gjenstår å se hvorvidt Canons relativt nye tjenesteområde vil bli inlemmet i Océs Business Services.

Når det gjelder Océs og Konica Minoltas samarbeid er det ennå ikke klart hvordan dette vil se ut. I følge Océs ledelse ser det likevel ut som at Konica Minolta er villige til å jobbe frem en løsning som gavner både selskapene og kundene. Per i dag ser det ut til at Océ beholder en OEM-kontrakt som holder Konica Minolta med service, reservedeler og forbruksmateriell gjennom hele kanalen i minst fem år.

tsunejiOcé vil komme til å ansvare for markedsføring, salg og tjenester. Hver divisjonssjef rapporterer til styret. Selskapet vil også lede forskning og utvikling samt produksjon i Nederland, Tyskland og Kanada.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: