Mer nytt om Canon og Océ

PUBLISERT: 24 november 2009
OPPDATERT: 21 mars

Rent organisatorisk vil Océ bestå av tre strategiske forretningsområder; Commercial Printing Systems, Wide Format Printing Systems (som skal inkludere Canons portefølje) og Business Services. Det gjenstår å se hvorvidt Canons relativt nye tjenesteområde vil bli inlemmet i Océs Business Services.

Når det gjelder Océs og Konica Minoltas samarbeid er det ennå ikke klart hvordan dette vil se ut. I følge Océs ledelse ser det likevel ut som at Konica Minolta er villige til å jobbe frem en løsning som gavner både selskapene og kundene. Per i dag ser det ut til at Océ beholder en OEM-kontrakt som holder Konica Minolta med service, reservedeler og forbruksmateriell gjennom hele kanalen i minst fem år.

tsunejiOcé vil komme til å ansvare for markedsføring, salg og tjenester. Hver divisjonssjef rapporterer til styret. Selskapet vil også lede forskning og utvikling samt produksjon i Nederland, Tyskland og Kanada.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768