Network Innovation blir søsterselskap med Tura Scandinavia

Morselskapet til Tura Scandinavia AB har kjøpt alle aksjene i Network Innovation (NI), inkludert datterselskaper. Selgerne er NIs administrerende direktør Erik Näsman og salgs- og markedssjef Erik Pettersson. Med oppkjøpet er Innovation Network dermed blitt et søsterselskap av Tura Skandinavia. Det meldes at de to selskapene vil fortsette å operere helt separat, selv om et visst samarbeid vil finne sted.
– Med en sterk eier i ryggen kan Innovation Network fortsette å vokse, uttaler selskapets administrerende direktør Erik Näsman. – I tillegg flytter vi all logistikk til Turas moderne lager, slik at vi løser vår egen lagersituasjon og samtidig kan skape en plattform for videre ekspansjon i Norden, sier han videre, og tror at NI vil bli styrket gjennom agenturer innenfor profesjonelle fotografiske segmenter.
– Det er en del av vårt langsiktige arbeid med å skape en nordisk organisasjon som kan betjene både det profesjonelle fotografiske og det grafiske markedet, sier Stefan Eriksson, administrerende direktør i Tura Scandinavia. Tura har agenturene for Mamiya (profesjonelle kamerasystemer), PhaseOne / Leaf (kamerabakstykker) og Hensel (lysutstyr). – Med disse agenturene får Network Innovation nå en komplett fotodivisjon som dekker fotografenes behov gjennom hele verdikjeden, sier Erik Pettersson.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: