Network Innovation blir søsterselskap med Tura Scandinavia

Morselskapet til Tura Scandinavia AB har kjøpt alle aksjene i Network Innovation (NI), inkludert datterselskaper. Selgerne er NIs administrerende direktør Erik Näsman og salgs- og markedssjef Erik Pettersson. Med oppkjøpet er Innovation Network dermed blitt et søsterselskap av Tura Skandinavia. Det meldes at de to selskapene vil fortsette å operere helt separat, selv om et visst samarbeid vil finne sted.
– Med en sterk eier i ryggen kan Innovation Network fortsette å vokse, uttaler selskapets administrerende direktør Erik Näsman. – I tillegg flytter vi all logistikk til Turas moderne lager, slik at vi løser vår egen lagersituasjon og samtidig kan skape en plattform for videre ekspansjon i Norden, sier han videre, og tror at NI vil bli styrket gjennom agenturer innenfor profesjonelle fotografiske segmenter.
– Det er en del av vårt langsiktige arbeid med å skape en nordisk organisasjon som kan betjene både det profesjonelle fotografiske og det grafiske markedet, sier Stefan Eriksson, administrerende direktør i Tura Scandinavia. Tura har agenturene for Mamiya (profesjonelle kamerasystemer), PhaseOne / Leaf (kamerabakstykker) og Hensel (lysutstyr). – Med disse agenturene får Network Innovation nå en komplett fotodivisjon som dekker fotografenes behov gjennom hele verdikjeden, sier Erik Pettersson.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: