Network Innovation blir søsterselskap med Tura Scandinavia

PUBLISERT: 25 november 2009
OPPDATERT: 21 mars

Morselskapet til Tura Scandinavia AB har kjøpt alle aksjene i Network Innovation (NI), inkludert datterselskaper. Selgerne er NIs administrerende direktør Erik Näsman og salgs- og markedssjef Erik Pettersson. Med oppkjøpet er Innovation Network dermed blitt et søsterselskap av Tura Skandinavia. Det meldes at de to selskapene vil fortsette å operere helt separat, selv om et visst samarbeid vil finne sted.
– Med en sterk eier i ryggen kan Innovation Network fortsette å vokse, uttaler selskapets administrerende direktør Erik Näsman. – I tillegg flytter vi all logistikk til Turas moderne lager, slik at vi løser vår egen lagersituasjon og samtidig kan skape en plattform for videre ekspansjon i Norden, sier han videre, og tror at NI vil bli styrket gjennom agenturer innenfor profesjonelle fotografiske segmenter.
– Det er en del av vårt langsiktige arbeid med å skape en nordisk organisasjon som kan betjene både det profesjonelle fotografiske og det grafiske markedet, sier Stefan Eriksson, administrerende direktør i Tura Scandinavia. Tura har agenturene for Mamiya (profesjonelle kamerasystemer), PhaseOne / Leaf (kamerabakstykker) og Hensel (lysutstyr). – Med disse agenturene får Network Innovation nå en komplett fotodivisjon som dekker fotografenes behov gjennom hele verdikjeden, sier Erik Pettersson.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1