Epson først med vannbasert hvit blekk

n44706-epson-wt7900_web-128x124

Epson har utviklet en ny inkjetbasert prøvetrykksskriver beregnet på emballasjeindustrien. Ifølge selskapet er Epson Stylus Pro WT7900 den første skriveren i dette formatet som bruker vannbasert hvitt blekk. Epson forteller at de har utviklet hvitt blekk med pigmentpartikler som de mikropiezo-baserte skrivehodene er i stand til å håndtere. Selskapet opplyser at det hvite blekket har en dekkevne som er tilstrekkelig til å dekke bakgrunnen i én gjennomkjøring. Den nye Epson-modellen har en utskriftsbredde på 610 millimeter, og er i stand til å skrive ut på film, papir og metallbaserte overflater. I likhet med standardmodellen Stylus Pro 7900, kan også WT-modellen brukes sammen med Epsons Spectro Proofer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: