Raskere fargestyring

Mellow Colour og X-Rite har sammen utviklet en fargestyringsløsning for små trykkerier. Produktet heter Print Sprec Flatline. Det tar for seg hele trykkarket og gir trykkeren en indikasjon på hvordan de enkelte fargesonene bør justeres. En trykkrapport genereres, og den viser hvordan trykkjobben fungerer i henhold til ISO 12647–2. Rapporten viser også hvordan trykkeriets CTP-kurver og punktstigning kan justeres. Mellow Color ble første gang vist på Print 2009, da med X-Rites nyeste spektrofotometre Easy Trax. Det er først og fremst en løsning for små og mellomstore trykkerier med mindre arkoffsetpresser uten inline fargekontroll. Med Easy Trax kan man skanne opptil 61 centimeter bredt. For mindre presser, der man ofte måler med et håndholdt densitometer, vil Easy Trax utgjøre et raskere alternativ for densitetsmåling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: