Raskere fargestyring

Mellow Colour og X-Rite har sammen utviklet en fargestyringsløsning for små trykkerier. Produktet heter Print Sprec Flatline. Det tar for seg hele trykkarket og gir trykkeren en indikasjon på hvordan de enkelte fargesonene bør justeres. En trykkrapport genereres, og den viser hvordan trykkjobben fungerer i henhold til ISO 12647–2. Rapporten viser også hvordan trykkeriets CTP-kurver og punktstigning kan justeres. Mellow Color ble første gang vist på Print 2009, da med X-Rites nyeste spektrofotometre Easy Trax. Det er først og fremst en løsning for små og mellomstore trykkerier med mindre arkoffsetpresser uten inline fargekontroll. Med Easy Trax kan man skanne opptil 61 centimeter bredt. For mindre presser, der man ofte måler med et håndholdt densitometer, vil Easy Trax utgjøre et raskere alternativ for densitetsmåling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: