Neste års Munken-kalender

n44716-munken-almanacka_web-119x128

Arctic Paper har gjennomført sin årlige lansering av Munken-kalenderen. I 2010-versjonen presenteres de 365 dagene på papirkvalitetene Munken Pure, Lynx og Polar. Munken Agenda 2010 er bygget opp som et tidshjul, der det ikke bare vises dag og dato, men også oppgis hvor mange sekunder, timer, dager og uker som er passert. «Everynow» er navnet på kalenderen, et navn som er tenkt å bringe tankene til her og nå. – Vi tror at Munken Everynow 2010 vil tiltrekke seg oppmerksomhet og bli verdsatt fordi vi har lagt så mange kreative krefter i utformingen og produksjonen av den. Kalenderen er bundet inn ved bruk av såkalt fransk åpen trådbinding, en gammel og for tiden ganske uvanlig teknikk, som både er dekorativ og nyttig, forteller Katarzyna De Paula, ansvarlig for markedskommunikasjon hos Arctic Paper. Kalenderen kan kjøpes fra Munken Shop fra nettstedet www.arcticpaper.com/se/munkenshop.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *