Arctic Paper overtar Grycksbo

Arctic Paper S.A. har inngått avtale om kjøp av alle aksjer i Grycksbo Paper fra investeringsfondet Accent Equity 2003. Den totale kjøpssummen beregnes til å ligge mellom 590 og 640 millioner svenske kroner i kontanter og aksjer.

Aksjene overføres til Arctic Paper S.A. 1. mars neste år. 2010. Etter overtakelsen øker Arctic Papers samlede produksjonskapasitet til omkring 800.000 tonn per. år. Finpapirfabrikken Grycksbo ligger i Dalarna, Sverige. Den årlige produksjonskapasiteten er ca. 260.000 tonn bestrøket finpapir. Deler av Arctic Papers papirsortiment er blitt produsert i Grycksbo siden starten av 2009.

Leif Arne for web 10. des-– Vi tror at vi med så mange kjente merkevarer vil sikre markedets beste tilbud av finpapir av høy kvalitet. Vi vil fortsette å utvikle Grycksbo og etter aksjeovertakelsen vil deres salgsorganisasjon bli integrert i Arctic Papers, og sammen vil vi få et meget sterkt team, sier den norske direktøren Leif Arne Karlsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: