Ukens ferskeste fra AGI

Arctic Paper fortsetter veksten, og kjøper nå det svenske papirbruket Grycksbo. Norske Tansa er på banen med en ny versjon som tillater at du korrigerer direkte i nettleseren mens din nye Iphone bare blir mer og mer handy…

God lesning og en fortreffelig helg ønskes deg av alle oss i AGI

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: