Digitale aviser direkte fra Web Proof

Nå tilbyr Web Proof en tilleggsfunksjon til sitt korrektursystem som lar deg lage digitale magasiner med «blafunksjon», kostnadsfritt. Løsningen heter Web Proof 3D Publishing og er tilgjengelig uten kostnader for alle Web Proof-kunder. Det smarte ved funksjonen er at den ikke krever PDF-kilden, og at du ikke trenger installere ekstra programvare. – Med Web Proof 3D Publishing tilbyr vi en gratis funksjon som kan brukes av både bedrifter og sluttkunder, foreller Jan Adeltoft hos Web Proof.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: