Fullstendig kalibrering fra Datacolor

n44903-spyder_web-128x84

Datacolor begynte nylig å levere sin kalibreringspakke Spyder 3 Print SR. Løsningen er ment å være en støtte for fotografer og andre kreative som i dag bruker Spyder 3 Elite og Spyder 3 Pro. Ifølge Datacolor har de bygget inn den nyeste teknologien for ICC-profiler i Spyder 3 Print SR. Blant annet finner vi der en ny algoritme som i følge selskapet skal kunne utføre bedre målinger av både sort-hvitt og fargetrykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: