Fullstendig kalibrering fra Datacolor

n44903-spyder_web-128x84

Datacolor begynte nylig å levere sin kalibreringspakke Spyder 3 Print SR. Løsningen er ment å være en støtte for fotografer og andre kreative som i dag bruker Spyder 3 Elite og Spyder 3 Pro. Ifølge Datacolor har de bygget inn den nyeste teknologien for ICC-profiler i Spyder 3 Print SR. Blant annet finner vi der en ny algoritme som i følge selskapet skal kunne utføre bedre målinger av både sort-hvitt og fargetrykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: