Smart fargestyring for digitaltrykk

GMG Smartprofiler er selskapets nyeste verktøy for å opprette profiler og håndtere fargestyring. Med dette verktøyet retter GMG seg mot digitaltrykk og storformatproduksjon. Smartprofiler er utarbeidet som en veiledning og tillater brukerne å opprette Color Server-profiler. Ifølge selskapet er veiviserfunksjonen så enkel at selv brukere med lave fargestyringskunnskaper kan bruke den. GMG hevder at kombinasjonen av Smartprofiler og Color Server gjør det enkelt å forbedre fargekvalitet og konsistens innenfor digitaltrykk og storformatproduksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: