Bong vokser i England

Bong melder at de har kjøpt 50 prosent av det britiske selskapet Image Envelopes, med en opsjon på ytterligere økning av eierandelen de neste tre årene. Selskapet Image Envelopes er lokalisert i Milton Keynes, og leverer i hovedsak produkter innenfor direktereklame. Virksomheten ble grunnlagt av Mark Jeffery og Giles Pedley i desember 2006, og har raskt økt inntektene til mer enn 2,7 millioner pund i 2008. – Oppkjøpet må ses i sammenheng med Bongs strategi om å øke andelen innenfor DM-området, uttaler Bongs konsernsjef Anders Davidsson, og legger til at oppkjøpet forbedrer Bongs muligheter for å tilby et bredere spekter av produkter og løsninger til kundene i England. Handelen er gyldig fra 1. januar 2010, og det forventes at den vil bidra positivt til konsernets resultater i første kvartal.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: