Bong vokser i England

Bong melder at de har kjøpt 50 prosent av det britiske selskapet Image Envelopes, med en opsjon på ytterligere økning av eierandelen de neste tre årene. Selskapet Image Envelopes er lokalisert i Milton Keynes, og leverer i hovedsak produkter innenfor direktereklame. Virksomheten ble grunnlagt av Mark Jeffery og Giles Pedley i desember 2006, og har raskt økt inntektene til mer enn 2,7 millioner pund i 2008. – Oppkjøpet må ses i sammenheng med Bongs strategi om å øke andelen innenfor DM-området, uttaler Bongs konsernsjef Anders Davidsson, og legger til at oppkjøpet forbedrer Bongs muligheter for å tilby et bredere spekter av produkter og løsninger til kundene i England. Handelen er gyldig fra 1. januar 2010, og det forventes at den vil bidra positivt til konsernets resultater i første kvartal.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: