Océ-papir får sertifisering

Océ Imaging Supplies har fått PEFC-sertifisering for 80 prosent av sine storformatpapirtyper. De nylig sertifiserte produktene er LFM054 Océ Red Label Paper og LFM022 Océ Black Label Paper. Fra tidligere er også LFM116 Océ Top Label Paper FSC-sertifisert. – PEFC-sertifiseringen bekrefter at vi har et transparent sporingssystem som går hele veien fra rettighetene til sluttprodukt, uttaler Hans van der Laan, produktsjef ved Océ Imaging Supplies. – Det gir brukerne en garanti for at produktene kan spores tilbake til kilden. I løpet av 2010 vil 90 prosent av våre papirkilder være sertifisert, legger han til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: