Nye fargeskrivere til proffmarkedet.

Ricoh Norge AS  forteller at fargeskriverne Pro™C720/C720S vil være tilgjengelige fra og med medio februar. Maskinene er beregnet på profesjonelle aktører, og tilbyr i følge Ricoh Norge høy produktivitet og bildekvalitet (maksimal bildeoppløsning på 1200 x 1200 dpi), papirkapasitet på 11 000 ark og stablekapasitet på 13 000 ark.

– Begge løsninger har en rask utskriftshastighet på 72 sider per minutt, og skriver også ut på tykt papir på opptil 300 g/m2 uten å senke i hastigheten, sier produktsjef Erik Barø i Ricoh Norge.
De nye skriverne retter seg i følge Ricoh mot utskriftsprodusenter, interne produksjonsteder i større bedrifter og kommersielle utskriftsaktører som ønsker å begynne med digital farge.
– Med et gjennomsnittlig volum på 40 000 – 60 000 utskrifter, er de et perfekt supplement til de populære fargeskriverne Pro™C900/C900S, som er designet for høyere månedlige volumer, sier Barø. Maskinene har store betjeningspanel i farger som kan justeres opp, ned og til siden. Animert feilsøking skal veilede brukerne gjennom problemer som for eksempel papirstopp. Skriverne bruker også den nyeste EFI-teknologien med full Fiery-funksjonalitet for rask ripping.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: