Nye fargeskrivere til proffmarkedet.

Ricoh Norge AS  forteller at fargeskriverne Pro™C720/C720S vil være tilgjengelige fra og med medio februar. Maskinene er beregnet på profesjonelle aktører, og tilbyr i følge Ricoh Norge høy produktivitet og bildekvalitet (maksimal bildeoppløsning på 1200 x 1200 dpi), papirkapasitet på 11 000 ark og stablekapasitet på 13 000 ark.

– Begge løsninger har en rask utskriftshastighet på 72 sider per minutt, og skriver også ut på tykt papir på opptil 300 g/m2 uten å senke i hastigheten, sier produktsjef Erik Barø i Ricoh Norge.
De nye skriverne retter seg i følge Ricoh mot utskriftsprodusenter, interne produksjonsteder i større bedrifter og kommersielle utskriftsaktører som ønsker å begynne med digital farge.
– Med et gjennomsnittlig volum på 40 000 – 60 000 utskrifter, er de et perfekt supplement til de populære fargeskriverne Pro™C900/C900S, som er designet for høyere månedlige volumer, sier Barø. Maskinene har store betjeningspanel i farger som kan justeres opp, ned og til siden. Animert feilsøking skal veilede brukerne gjennom problemer som for eksempel papirstopp. Skriverne bruker også den nyeste EFI-teknologien med full Fiery-funksjonalitet for rask ripping.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: