Flere nyheter fra AGI

Denne uken har ingen kunnet unngå å få med seg Apples lansering av lesebrettet Ipad. Noen mener Ipad bare er en kjempestor Iphone, mens andre mener dette brettet er selve bekreftelsen på papiravisenes og kanskje bøkenes endelikt.
Vi tipper at Ipad blir en populær dings når den kommer til oss om noen måneder, men mest som lekkerbisken og statusprodukt, for noen. Det er ingen grunn til å pensjonere laptop-en ennå…

Les mer om Ipad og andre nyheter i ukens nyhetsbrev fra AGI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: