Glanset fra Arctic Paper

n45102 - arctic_gloss_web

Først ut blant årets produktlanseringer fra Arctic Paper er Arctic Gloss, et papir utviklet for bilderike publikasjoner som fotobøker og magasiner. Ifølge Arctic Paper skal det nye papiret gi en perfekt bildegjengivelse med god stabilitet, glans, opasitet og bulk. Arctic Gloss er tilgjengelig i tykkelser fra 135 til 300 gram/kvm, og kan leveres FSC-sertifisert i ark og på rull. Papiret produseres ved den italienske papirfabrikken Garda Cartiere, og erstatter det tidligere Arctic Gloss. Det leveres fra lager fra utgangen av januar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: